PIZZERIA & STEAKHOUSE ''PISA''

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria & Steakhouse ''Pisa''. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 21:47 Onze bestelling was precies op tijd maar dat kon ik niet selecteren. Goede service alleen een blikje cola in plaats van sprite dat was wel een ding. Vlees was goed en lekker warm. De patat weer niet zonde.
7 apr 2024 om 12:12 Hadden besteld om het te laten bezorgen om 23.45 werd het bezorgd binnen een half uur.
6 apr 2024 om 20:21 Het zou 3 kwartier duren voor het eten werd bezorgd 19 uur dus, prima tis zaterdagavond druk dus...komen ze aan na 20 uur de helft er niet bij..wij bellen en worden we ook nog uitgemaakt voor leugenaar dat het is bezorgd...dit is de zoveelste keer
2 apr 2024 om 7:37 Eten kwam veel te laat binnen dik 2 uur op zitten wachten
26 mrt 2024 om 19:48 Het eten was lekker en warm
23 mrt 2024 om 19:34 Bezorging duurde lang. Eenmaal de spareribs, zaten er stukjes ijzerdraad in. Helaas niet lekker gegeten.
22 mrt 2024 om 23:17 Eten was koud en bezorging duurde lang
16 mrt 2024 om 10:25 Snelle levertijd en goede kwaliteit van het eten
13 mrt 2024 om 19:59 Het eten zelfs is best lekker. Verder wordt het elke keer bij bestelling iets weer vergeten, waarvoor je wel het geld betaald en niets van terug krijgt. Begrijpelijk als het druk is enzo, maar zorg ff goed voor je klant, anders komt ie nooit meer...
12 mrt 2024 om 20:34 Schofterig veel geld betalen voor een groot broodje döner & vervolgens een los broodje en een bakje vlees opsturen, waarbij je je broodje niet eens mee kunt vullen. Ronduit schandalig
12 mrt 2024 om 0:24 Eten was goed en snel geleverd en super gezellige aardige bezorger
8 mrt 2024 om 19:51 Lauw eten....grote shoarma besteld en wat kregen we...1 klein broodje en een bakje shoarma. Eten was lauw en taai. 1x en nooit weer